Туристически обекти „Перун”


Туристически обекти
Хотел Перун
Механа Национал
Николовата къща
Къщи Бор
Карта
Развлечения
Фотогалерия
Връзки
Цени
Специални оферти
Контакти


 

Къщи Бор

Къщи Бор се намират в живописното село Дрента на 20 километра от град Елена, в сърцето на Еленския балкан. Тук любителите на планинския и селския туризъм ще открият красотата на девствена природа, свеж въздух, наситен с аромата на билки и горски цветя и онази тишина, с която заспива и се събужда Балкана.

Къщи Бор са подходящи за семейни почивки и ваканции близо до природата, далеч от напрежението и суматохата на големия град. Разположението им в подножието на Стара планина, предлага възможности за туристически походи в планината, ловни и риболовни излети.

Къщи Бор са обзаведени с вкус и професионализъм до най-малката подробност. Съчетанието дърво – мека мебел, както и цветовите решения са неща, които всеки ценител на естетичното би оценил.

Всяка къща разполага със самостоятелен двор и барбекю и един двор общ за двете къщи.

Голямата къща

Голямата къщаГолямата къща предлага уют и лукс за 13 човека разпределени в три двойни стаи, една тройна и една чтворна стая. Към стаите са изградени четири санитарни възела. Обзаведен с мека мебел, с вкус към удобствата и топлината е просторния хол със оборудвана кухня и самостоятелен санитарен възел. Така че той предлага допълнително място при повече гости.

В Голямата къща всяка домакиня с удоволствие би се отдала на кулинарните си фантазии, тъй като просторната кухня е оборудвана с всичко необходимо. Когато влезете в трапезарията, откривате, че тук е помислено за всичко. Така, че човек да се отпусне, да му е приятно и да може да прекара дълги часове в приятната компания на семейството или приятелите си.

Къщи Бор предлагат голям двор с беседка с барбекю, предназначена за онези незабравими балкански прохладни вечери, когато не ти се влиза вътре, а искаш да се насладиш на песента на щурците и всяко вдишване свежест.

В двора също щедро и със замах е помислено за удобството и развлеченията, които биха привлекли туристите. Построен е басейн, оборудван с всичко необходимо, а сред многото зеленина са разположени люлки и хамаци.

Трапезарията Кухнята

 Барбекю Дворът Дворът

Дворът Дворът Една от стаите

Малката къща

Малката къщаМалката къща по нищо не отстъпва по привлекателност и стил на Голямата. Тя разполага с девет места. На първия етаж се намира спалня с три легла и една с четири, санитарен възел и малък кухненски бокс, в който можете да намерите всичко необходимо за приготвяне и сервиране на храна. На втория етаж има двойна стая с допълнително легло. Тук е обзаведен просторен хол с камина, телевизия и удобни мебели за цялата компания.

За семейство с деца това е една наистина чудесна възможност за почивка, така че всички да останат доволни.

Домакините отдават цялата къща или ако става дума за по-малко хора може да бъде нает само единия етаж.

При резервации над четири нощувки една бонус.

Една от стаите Една от стаите Холът

Барбекю Край басейна Басейнът

© 2009-2018 инж. Светослав Михайлов